Theoriecursus Leusden

In Leusden verzorgen wij autotheorie, motortheorie en scootertheorie.
Bestel jouw theoriecursus nu

Bestel hieronder jouw theoriecursus voor auto, motor of bromfiets

Je kunt onze dagcursus ook THUIS volgen

[theorieproducten booking_source=”1dagscursus.nl” booking_source_email=”samenwerkenderijscholen@gmail.com” custom_css=”1dagscursus.css”]

Wil jij slagen voor jouw theorie?

Bestel dan op deze pagina jouw theoriecursus voor auto, motor of scooter. Zijn er geen beschikbare cursussen? Geen nood. Kies dan een andere locatie. Ook geen succes? Doe dan onze ThuisTheoriecursus. Dit is precies dezelfde cursus als wij in de klas geven. Maar dan nog beter!

Gratis online examen oefenen

Als je bij ons een dagcursus besteld, krijg je gratis onze online theoriecursus erbij. Je kunt dan optimaal voorbereid naar de dagcursus komen. Alle examenvragen van onze dagcursus plus nog een heleboel extra vragen kun je dan gratis onbeperkt oefenen!

Wat als er geen dagen beschikbaar zijn?

Alle dagen die wij beschikbaar hebben tot 5 maanden in de toekomst staan online. Staat de theoriecursus van jouw keuze er niet bij, kijk dan over een weekje nog een keer. Je hoeft ons niet te bellen met de vraag of er nog dagen beschikbaar komen. Waarschijnlijk wel, maar de enige die dat weet is het CBR! Alle beschikbare dagen staan op de website. Wekelijks werken wij de voorraad van de theoriecursussen bij.
Zijn er geen dagen beschikbaar in Leusden, kun je natuurlijk altijd kiezen uit 1 van de andere plaatsen waar wij de theoriecursus geven, of kiezen voor THUISTHEORIE!

Heb je dyslexie, taalproblemen of moeite met leren?

Wij kunnen bij een dagcursus voor jou bij het CBR een theorie-examen met extra tijd bestellen. Wil je een examen met extra tijd en oortjes om de vragen te kunnen horen? Bestel dan een examen met extra tijd. Dit kun je aangeven op de afrekenpagina.

Volg je de ThuisTheorie? Dan moet je zelf het examen reserveren bij het CBR of bij een rijschool in je omgeving. Bestel dan een examen met extra tijd. Als je een dyslexieverklaring hebt, betaald het CBR de extra kosten hiervoor weer terug.

Wie bij ons een Theoriecursus besteld krijgt toegang tot onze online cursussen. Hier kun je van tevoren lekker rustig en onbeperkt de CBR vragen leren. Snap je iets niet? Je krijgt hier dan ook extra persoonlijke begeleiding bij. Per WhatsApp kun je al jouw vragen 24 uur per dag aan ons stellen.
Wij willen maar 1 ding en dat is dat ook jij gewoon in 1 keer gaat slagen bij het CBR. En daar gaan we samen alles aan doen.

Wat is de prijs van een theoriecursus?

De normale prijs van een theoriecursus met examen is 92 euro. Het examengeld is 33 euro. Samen is dat dan 125 euro.
De prijzen in de bestelmodule zijn vermeld inclusief het theorie-examen. Wil je de cursus zonder examen bestellen, gebruik je een kortingcode in de winkelmand. Deze kortingcode is: zonderexamen.  Hierdoor verandert de prijs van de theoriecursus naar 92 euro. Let op. Je bestelt dan de theoriecursus zonder het theorie-examen.

Bestel je een theoriecursus voor 2 personen, krijg je per persoon een korting van 10 euro per persoon.
Bestel je een theoriecursus voor 3 personen, krijg je per persoon een korting van 20 euro per persoon.

De prijs van een ThuisTheoriecursus is 75 euro exclusief examen.

Bestel hieronder jouw Online Theorie voor auto, motor of bromfiets.

Bij iedere dagcursus of ThuisTheorie die je bij ons besteld, krijg je gratis onze online cursus erbij om je optimaal voor te bereiden op jouw cursus en theorie-examen.
Hoor je tot de grote groep mensen die een dagcursus niet nodig vinden, dan kun je natuurlijk ook gewoon los onze online theoriecursus bestellen, Dezelfde vragen als in onze dagcursus zitten in de online cursus plus nog vele honderden extra CBR examenvragen.

 

scooter55 Theoriecursus Leusden
motor55 Theoriecursus Leusden
auto55 Theoriecursus Leusden
Hoe laat begint de cursus?

Over het algemeen begint een theoriecursus om 07.00 uur. Het examen is meteen na de cursus. Over het algemeen is het examen tussen 12.30 en 14.30 uur.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dan kunnen wij helaas niet nog een examen voor je reserveren. Van het CBR mag je maar 1 examen tegelijk reserveren. Je kunt dan de dagcursus wel bestellen zonder een examen. Dit doe je door een kortingcode in te vullen. De kortingcode die je moet gebruiken is: zonderexamen . Het examengeld gaat dan van de prijs af. Je kunt ook kiezen voor onze ThuisTheorie.

Theorie thuis? Wat is dat dan?

Wij verzorgen de theoriecursus niet alleen in het klaslokaal. Maar ook gewoon bij je thuis. Live en rechtstreeks op te telefoon, tablet, laptop of PC.
De prijs voor deze unieke theoriecursus is 75 euro.  Uiteraard zit het examengeld hier niet bij. Het examen moet je zelf reserveren bij het CBR, een rijschool of via ons.
Klik hier om meer te weten te komen over deze theoriecursus die je gewoon thuis kunt volgen.

Wat kost een theoriecursus

De klassikale cursus kost inclusief examen 125 euro inclusief examen.
De ThuisTheoriecursus kost 75 euro per persoon.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend. Wij bieden niet altijd een korting aan als je voor meer personen besteld. Bieden wij daarvoor een korting aan staat de juiste prijs in de bestelmodule. De korting is meestal 10 euro per persoon als je voor 2 personen besteld. Bestel je voor 3 of meer personen is de korting meestal 20 euro per persoon.

Dyslexieverklaring

Als je een dyslexieverklaring hebt, kun je van het CBR de toeslag die je moet betalen voor een examen met extra tijd terugvragen.
Hiervoor moet je jouw dyslexieverklaring en een formulier dat je van ons krijgt na jouw bestelling binnen 2 weken na het theorie-examen opsturen naar het CBR.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Hoe reserveer ik een examen bij het CBR?

Om zelf een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Kom je op een website waar je het theorie-examen kunt reserveren zonder DigiD is deze website 100 procent zeker niet van het CBR! Je raakt alleen je geld kwijt en krijgt zeker niet de examendatum die je wilt.

Om precies te zien hoe het reserveren in zijn werk gaat hebben wij een pagina voor je gemaakt die je hier kunt bekijken: 1dagscursus.nl/theorie-examen-reserveren

Heb je nog vragen over het reserveren kun je ons altijd een Appje sturen.

Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, volg dan onze online cursus welke je gratis bij iedere theoriecursus krijgt. Hier kun je op je gemak de cbr vragen leren en alles wat je niet begrijpt aan ons vragen per WhatsApp!

Tevens hebben wij nu een nieuwe optie: THUISTHEORIE. Deze cursus is ideaal voor mensen die problemen hebben met de taal, problemen met leren, er niet van houden om in een groep les te krijgen en gaat in een veel rustiger tempo dan een dagcursus!

Lees hier alles over thuistheorie…

Moet ik mij voorbereiden?

Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een online cursus die je van te voren kunt doornemen. De cursus krijg je van ons gratis als je een dagcursus hebt besteld..

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Is de prijs van de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, is deze inclusief het examen. Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR kun je de theoriecursus bestellen zonder het examen erbij. Dit doe je door een kortingcode te gebruiken. Deze code is: “zonderexamen”.

De ThuisTheorie is uiteraard zonder examen. Bij de thuistheorie moet je zelf het examen reserveren bij het CBR.

Zie hier alle locaties waar je onze theoriecursus voor kunt volgen.

Klik op een locatie voor de juiste adres gegevens. Of kies voor een theoriecursus bij jou thuis.

alkmaar Theoriecursus Leusden
amsterdam Theoriecursus Leusden
arnhem Theoriecursus Leusden
eindhoven Theoriecursus Leusden
enschede Theoriecursus Leusden
Goes Theoriecursus Leusden
groningen Theoriecursus Leusden
hoogeveen Theoriecursus Leusden
rotterdam Theoriecursus Leusden
leusden Theoriecursus Leusden
utrecht Theoriecursus Leusden
zwolle Theoriecursus Leusden
Telefoon

06-22222266, of
06-87239122

Adres

Moezelhavenweg 29
1043 AM Amsterdam

Verplichte gegevens

KVK 73452645
BTW nummer: NL267948748B01

Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Cookies

Een vraag? Kom maar op!

6 + 4 =

Hieronder de kaart met daarop het adres waar wij de cursus geven en het adres van het CBR. Klik op  marker-e1551669312947 Theoriecursus Leusden om meer te weten te komen over het adres.

Theoriecursus Leusden

Het adres waar de cursus wordt gegeven is de Storkstraat 18, 3833 LB Leusden.

Het adres van het CBR is de Fokkerstraat 21, 3833 LD Leusden.

CBR Leusden

Het adres van het CBR is de Fokkerstraat 21, 3833 LD Leusden.

 

 

 

 

WhatsApp WhatsApp