1DAGSCURSUS.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER | VRACHTAUTO

THEORIE SINDS 1990

Scooter theoriecursus Hoogeveen.
Je kunt de dagcursus ook gewoon thuis volgen!
Inclusief gratis videocursus ter waarde van € 39,50.

Bel voor meer info

06-22222266

Bestel jouw scooter theoriecursus hieronder

Bij iedere cursus GRATIS CBR proefexamens en VIDEOCURSUS als voorbereiding!

Wil jij slagen voor jouw bromfiets theorie in Hoogeveen?

Staat jouw scooter al in de schuur te glimmen? En wil jij liever vandaag dan morgen al op jouw scooter rijden? Maar je hebt alleen jouw scooter rijbewijs nog niet. Dan zul je eerst moeten slagen voor jouw scooter theorie. Wij leiden jouw op in 1 keer te slagen voor het bromfiets theorie-examen bij het CBR, dankzij onze unieke scooter theorie cursus. Als je geslaagd bent kun je rijles nemen bij jou in de buurt en mag je eindelijk met jouw scooter de weg op.

De beste en de goedkoopste theoriecursus

Wie bieden jou, de beste, de meest complete, de meest ervaren en ook nog eens de goedkoopste theoriecursus van Nederland.
Als je bij ons een dagcursus besteld, krijg je gratis onze online theoriecursus en videocursus erbij. Je kunt dan optimaal voorbereid naar de dagcursus komen. Alle examenvragen van onze dagcursus plus nog een heleboel extra vragen kun je dan gratis onbeperkt oefenen!
Wij geven al theorieles vanaf 1990. Sinds 1995 geven wij dagcursussen. Niemand in Nederland was er eerder bij dan wij.

Wat als er geen dagen beschikbaar zijn?

Alle dagen die wij beschikbaar hebben tot 5 maanden in de toekomst staan online. Staat de theoriecursus van jouw keuze er niet bij, kijk dan over een weekje nog een keer. Je hoeft ons niet te bellen met de vraag of er nog dagen beschikbaar komen. Waarschijnlijk wel, maar de enige die dat weet is het CBR! Alle beschikbare dagen staan op de website. Zodra het CBR nieuwe capaciteit beschikbaar heeft werken wij de voorraad van de theoriecursussen bij.

Zijn er geen dagen beschikbaar in de stad van jouw keuze, kun je natuurlijk altijd kiezen uit 1 van de andere plaatsen waar wij de theoriecursus geven, of kiezen voor ThuisTheorie. Natuurlijk kun je ook  kiezen voor onze online theoriecursus of VIDEOCURSUS.

Heb je dyslexie, taalproblemen of moeite met leren?

Wie bij ons een theoriecursus besteld krijgt toegang tot onze online cursussen. Hier kun je van tevoren lekker rustig en onbeperkt de CBR vragen leren. Snap je iets niet? Je krijgt hier dan ook extra persoonlijke begeleiding bij. Per WhatsApp kun je al jouw vragen 24 uur per dag aan ons stellen. Nog beter: Bestel jouw THUISTHEORIE!
Wij willen maar 1 ding en dat is dat ook jij gewoon in 1 keer gaat slagen bij het CBR. En daar gaan we samen alles aan doen.

 

Kies hieronder jouw DAGCURSUS, VIDEO OF ONLINE CURSUS

 

 

Vanaf € 59,00
dagcursus-scooter-400x300 Scooter theorie Hoogeveen

Dagcursus Scooter in heel Nederland te volgen!

Inclusief gratis onze online cursus PLUS onze VIDEOCURSUS! Zakken is nu geen optie meer

Bestellen

Vanaf € 9,50
scooter-video-400x300 Scooter theorie Hoogeveen

Video Theoriecursus Scooter

Alles begrijpelijk uitgelegd op video. Plus meer dan 25 examens onbeperkt oefenen. Inclusief privé leraar!

Bekijken

100% gratis
scooter-shop Scooter theorie Hoogeveen

Gratis Theoriecursus Scooter

Hier vind je alle theorie voor de scooter

Bekijken

Vanaf € 4,99
scooter-shop Scooter theorie Hoogeveen

Online Theoriecursus Scooter

Onbeperkt examens oefenen vanaf € 4,99. Jouw eigen privé leraar krijg je er gratis bij!

Bekijken


Zolang je geen examens kunt doen bij het CBR in verband met het corona virus, krijg je 50 procent korting op iedere online of video cursus.


Wat bieden wij aan?!?

Ten eerste bieden wij een dagcursus aan.
Ten tweede bieden wij onze dagcursus aan, via een rechtstreekse video verbinding. Wij noemen deze cursus: ThuisTheorie.
Ten derde bieden wij een videocursus aan. Alle onderdelen van de dagcursus duidelijk uitgelegd op video, inclusief vele proefexamens.
Ten vierde bieden wij een online cursus aan. Dit is een theoriecursus met meer dan 40 proefexamens.
Tenslotte vijfde bieden wij een gratis online cursus aan, zonder proefexamens.

Wil je meer weten? Bel gewoon even naar 06-22222266.

Hoe laat begint een dagcursus?

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 20.00 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

Wil je de cursus op de tijd die jij wil? Dat kan! Bestel dan een PrivéCursus. Eventueel kun je een PrivéCursus ook samen met vrienden volgen.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dan kunnen wij helaas niet nog een examen voor je reserveren. Van het CBR mag je maar 1 examen tegelijk reserveren. Je kunt dan de theoriecursus wel bestellen zonder een examen. Dit doe je door in de bestelmodule te kiezen voor de optie: "GEEN EXAMEN".

Welke examen mogelijkheden zijn er?

Wie bieden 3 mogelijkheden aan.

  • De eerste is de cursus zonder theorie-examen.
  • De tweede is dat wij een normaal theorie-examen voor je reserveren bij het CBR.
  • De derde en laatste mogelijkheid is dat wij het theorie-examen met extra tijd en oortjes voor het geluid voor je reserveren.

Jouw keuze kun je aangeven in de bestelmodule.

Wat kost een dagcursus

Een dagcursus die je gewoon thuis kunt volgen kost 89 euro zonder examen.
Met een normaal theorie-examen kost de dagcursus 129 euro.
Met een theorie-examen met extra tijd en oortjes kost de dagcursus149 euro.

Wat kost PrivéTheorie?

Een PrivéCursus kost 199 euro.
Wil je de privécursus samen met een vriend, vriendin, collega, broer of zus volgen?
Doe de cursus met 2 personen en de cursus kost 150 euro per persoon.
Doe de cursus met 3 personen en de cursus kost 125 euro per persoon.
Doe de cursus met 4 of meer personen en de cursus kost 100 euro per persoon.
Deze prijzen zijn exclusief het theorie-examen.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend. Wij bieden niet altijd een korting aan als je voor meer personen besteld. Bieden wij daarvoor een korting aan staat de juiste prijs in de bestelmodule. De korting is dan meestal 20 euro per persoon als je voor 2 personen besteld. Bestel je voor 3 of meer personen is de korting vaak 30 euro per persoon.

Dyslexieverklaring

Als je een dyslexieverklaring hebt, kun je van het CBR de toeslag die je moet betalen voor een examen met extra tijd terugvragen.
Hiervoor moet je een kopie van jouw dyslexieverklaring en een formulier dat je bij het CBR kunt downloaden binnen 2 weken na het theorie-examen opsturen naar het CBR.

Zijn er nog andere dagen beschikbaar?

Iedere cursus de komende paar maanden die beschikbaar is staat op de website.
Het heeft dan ook geen zin om aan ons te vragen of er nog andere dagen beschikbaar zijn.
Wil je op een andere dag of tijd kun je kiezen voor PrivéCursus. Om op de kosten te besparen kun je onze PrivéCursus samen doen met of meer vrienden.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Hoe reserveer ik een examen bij het CBR?

Om zelf een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Kom je op een website waar je het theorie-examen kunt reserveren zonder DigiD is deze website 100 procent zeker niet van het CBR! Je raakt alleen je geld kwijt en krijgt zeker niet de examendatum die je wilt.

Om precies te zien hoe het reserveren in zijn werk gaat hebben wij een pagina voor je gemaakt die je hier kunt bekijken: theoriecursus.nl/theorie-examen-reserveren

Heb je nog vragen over het reserveren kun je ons altijd een WhatsApp sturen.

Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, volg dan onze online cursus welke je gratis bij iedere theoriecursus krijgt. Hier kun je op je gemak de cbr vragen leren en alles wat je niet begrijpt aan ons vragen per WhatsApp!

Moet ik mij voorbereiden?

Hiervoor hebben wij speciaal een online cursus gemaakt.
De cursus krijg je van ons gratis als je een dagcursus hebt besteld.
Het volgen van deze cursus verhoogt je slagingskans aanzienlijk!

Is de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, kun je zelf kiezen of je er wel of geen theorie-examen bij wilt bestellen.
Wij reserveren het theorie-examen in overleg met jou. Dus jij bepaald wanneer je onze cursus volgt en wanneer jij het theorie-examen gaat doen.

Is de dagcursus wel Live en rechtstreeks?

Jazeker. Iedere dagcursus is uniek en wordt LIVE via een rechtstreekse video verbinding gegeven. Je kunt altijd even contact met ons opnemen via 06-22222266 om een voorbeeld te kunnen bekijken.

Kan ik een voorbeeld van de dagcursus zien?

Natuurlijk. Neem even contact met ons op en wij regelen meteen een rechtstreekse video verbinding voor je waarin je kunt zien hoe onze ThuisTheoriecursus eruit ziet

Hoe werkt de PrivéTheorie?

Als je dat wilt kun je de cursus ook privé volgen. We overleggen dan de datum en tijd waarop je de cursus wil volgen. Heb je al een examen bij het CBR afgesproken, kun je de cursus op dezelfde dag als je theorie-examen inplannen. Wij zijn heel flexibel en veel is mogelijk. Zelfs als je de cursus ‘s nachts wil volgen kan dat. Een privécursus op de dag en tijd die jij wil kost 199 euro.
Wil je meteen na de cursus het examen doen, plan je examen dan bij voorkeur in na 14.00 uur. Bij een dagcursus die je in een lokaal volgt duurt de cursus ongeveer 4 uur! Wij kunnen het ook in 4 uur doen, maar geven de voorkeur aan minimaal 6 uur zodat je helemaal klaar bent om te slagen! Wil je op dezelfde dag als de cursus ook het examen doen, ga er dan vanuit dat de cursus begint tussen 06.00 en 08.00 uur. Dit is afhankelijk van het tijdstip van je examen. Het is zelfs mogelijk om de cursus in de nacht te doen, als jij bijvoorbeeld een afspraak hebt bij het CBR om 9 uur in de ochtend.

Wil je de privécursus samen met een vriend, vriendin, collega, broer of zus volgen? Doe de cursus met 2 personen en de cursus kost 150 euro per persoon, met 3 personen 125 en met 4 of meer personen 100 euro per persoon. Uiteraard volgt iedereen de cursus dan op zijn eigen locatie.

locatiesmap3 Scooter theorie Hoogeveen

Altijd een locatie in jouw omgeving.

Met onze theorie locaties verspreid over het land vind je altijd een cursus dicht bij jou in de buurt.
Is er echt geen cursus bij jou in de buurt? Wij bieden ook online cursussen aan en geven onze dagcursus ook via een rechtstreekse video verbinding die je thuis live kunt volgen!

WhatsApp WhatsApp