R

Haal je theorie in 1 dag

’s ochtends theoriecursus
’s middags theorie-examen

R

Bel 06 - 22222266

Stuur een WhatsApp bij geen gehoor!

 

R

Auto - Motor - Scooter

R

Theorie online

R

Slagingskans: 80% - 100%

R

100% examengerichte cursus

R

Locaties door heel Nederland

R

Haal je theorie in 1 dag

MotorTheorie

[theorieproducten booking_source=”1dagscursus.nl” booking_source_email=”samenwerkenderijscholen@gmail.com” custom_css=”1dagscursus.css” types_string=’motor’]

1DagsCursus.nl

Theorie voor auto – motor – scooter

Hoe werkt het bij motor theorie?

De verkeersregels voor de motor zijn hetzelfde als voor de auto, maar het theorie-examen verschilt van die van de auto.

Het theorie-examen voor de motor bestaat uit 50 vragen:

  • 40 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over inzicht

Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt.

 

Waarom theoriecursus via ons?

Bijna niemand heeft zin om periodieke lessen te volgen voor de theorie of om dagenlang stof te stampen in zijn hoofd. Met onze jarenlange ervaring en kennis over de verkeersregels en de theorie-examens, zorgen we dat je na 1 dag helemaal klaar bent voor het theorie-examen.

We zullen jullie de logica in laten zien van de verkeersregels en we zullen jullie handige ezelsbruggetjes leren, waardoor slagen voor het examen super makkelijk gaat.

Met onze theoriecursus slaagt gemiddeld 80% tot 100% in 1 keer.

Wat als er geen dagen beschikbaar zijn?

Alle dagen die wij beschikbaar hebben tot 5 maanden in de toekomst staan online. Staat de theoriecursus van jouw keuze er niet bij, kijk dan over een weekje nog een keer. Je hoeft ons niet te bellen met de vraag of er nog dagen beschikbaar komen. Waarschijnlijk wel, maar de enige die dat weet is het CBR! Alle beschikbare dagen staan op de website. Wekelijks werken wij de voorraad van de theoriecursussen bij.
Zijn er geen dagen beschikbaar in de plaats van je keuze, kun je natuurlijk altijd kiezen uit 1 van de andere plaatsen waar wij de theoriecursus geven, of kiezen voor THUISTHEORIE!

Heb je dyslexie, taalproblemen of moeite met leren?

Wij kunnen bij een dagcursus voor jou bij het CBR een theorie-examen met extra tijd bestellen. Wil je een examen met extra tijd en oortjes om de vragen te kunnen horen? Bestel dan een examen met extra tijd. Dit kun je aangeven op de afrekenpagina.

Volg je de ThuisTheorie? Dan moet je zelf het examen reserveren bij het CBR of bij een rijschool in je omgeving. Bestel dan een examen met extra tijd. Als je een dyslexieverklaring hebt, betaald het CBR de extra kosten hiervoor weer terug.

Wie bij ons een Theoriecursus besteld krijgt toegang tot onze online cursussen. Hier kun je van tevoren lekker rustig en onbeperkt de CBR vragen leren. Snap je iets niet? Je krijgt hier dan ook extra persoonlijke begeleiding bij. Per WhatsApp kun je al jouw vragen 24 uur per dag aan ons stellen.
Wij willen maar 1 ding en dat is dat ook jij gewoon in 1 keer gaat slagen bij het CBR. En daar gaan we samen alles aan doen.

 

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu?

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.
Een extra examen inplannen kan en mag niet van het CBR.

Bestel hieronder jouw Online Theorie voor auto, motor of bromfiets.

Bij iedere dagcursus of ThuisTheorie die je bij ons besteld, krijg je gratis onze online cursus erbij om je optimaal voor te bereiden op jouw cursus en theorie-examen.
Hoor je tot de grote groep mensen die een dagcursus niet nodig vinden, dan kun je natuurlijk ook gewoon los onze online theoriecursus bestellen, Dezelfde vragen als in onze dagcursus zitten in de online cursus plus nog vele honderden extra CBR examenvragen.

 

scooter55 Motor theorie
motor55 Motor theorie
auto55 Motor theorie
locatiesmap3 Motor theorie

Altijd een locatie in jouw omgeving.

Met onze theorie locaties verspreid over het land vind je altijd een cursus dicht bij jou in de buurt.
Is er echt geen cursus bij jou in de buurt? Wij bieden ook online cursussen aan en geven onze dagcursus ook via een rechtstreekse video verbinding die je thuis live kunt volgen!

Telefoon

06-22222266, of
06-87239122

Adres

Moezelhavenweg 29
1043 AM Amsterdam

Verplichte gegevens

KVK 73452645
BTW nummer: NL267948748B01

Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Cookies

Een vraag? Kom maar op!

7 + 14 =

WhatsApp chat