Bestel hier jouw motor theoriecursus in Hoogeveen.
Of doe je liever de theoriecursus thuis?!?

Bel voor meer info

06-22222266

Bestel jouw motor theoriecursus hieronder

hoogeveen-300x75 Motor theorie Hoogeveen

Bestel hier jouw motortheorie in Hoogeveen.
Bij iedere cursus GRATIS CBR proefexamens als voorbereiding!

Wil jij slagen voor jouw motorfiets theorie in Hoogeveen?

Motortheorie Hoogeveen: In Hoogeveen bieden wij een theoriecursus aan voor motortheorie in 1 dag. In 1 intensieve dag geven wij theorieles, leren wij je de tips, trucjes van het CBR, geven wij tientallen ezelsbruggetjes en maken je ook nog eens een veiligere weggebruiker.
Heb je geen zin om naar een klaslokaal te reizen in de vroege ochtend kun je er ook voor kiezen onze theoriecursus gewoon bij jou thuis te volgen.
Wij leren je de motortheorie in Hoogeveen welke je optimaal voorbereid op het officiële theorie-examen van het CBR.
Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus motor en haal binnen no time het theorie certificaat, met honderd procent slagingsgarantie.

Het adres waar wij de theoriecursus geven in Hoogeveen is de Grote Beer 20.
Klik op de Google Map om het juiste adres van de motor theoriecursus en van het CBR in Hoogeveen te zien.

Theoriecursus Hoogeveen

Het adres waar de cursus wordt gegeven is de Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen.

Het adres van het CBR is de Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen.. Dit is inderdaad op hetzelfde adres als ons theorielokaal.

CBR Hoogeveen

Het adres van het CBR is de Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen.. Dit is inderdaad op hetzelfde adres als ons theorielokaal.

Gratis online examen oefenen

Als je bij ons een dagcursus besteld, krijg je gratis onze online theoriecursus erbij. Je kunt dan optimaal voorbereid naar de dagcursus komen. Alle examenvragen van onze dagcursus plus nog een heleboel extra vragen kun je dan gratis onbeperkt oefenen!

Wat als er geen dagen beschikbaar zijn?

Alle dagen die wij beschikbaar hebben tot 5 maanden in de toekomst staan online. Staat de motortheorie cursus van jouw keuze er niet bij, kijk dan over een weekje nog een keer. Je hoeft ons niet te bellen met de vraag of er nog dagen beschikbaar komen. Waarschijnlijk wel, maar de enige die dat weet is het CBR! Alle beschikbare dagen staan op de website. Wekelijks werken wij de voorraad van de theoriecursussen bij.
Zijn er geen dagen beschikbaar in Hoogeveen, kun je natuurlijk altijd kiezen uit 1 van de andere plaatsen waar wij de theoriecursus geven, of kiezen voor onze ONLINE THEORIECURSUS!

Heb je dyslexie, taalproblemen of moeite met leren?

Wij kunnen bij een dagcursus voor jou bij het CBR een theorie-examen met extra tijd bestellen. Wil je een examen met extra tijd en oortjes om de vragen te kunnen horen? Bestel dan een examen met extra tijd. Dit kun je aangeven in de bestelmodule.

Wie bij ons een theoriecursus besteld krijgt toegang tot onze online cursussen. Hier kun je van tevoren lekker rustig en onbeperkt de CBR vragen leren. Snap je iets niet? Je krijgt hier dan ook extra persoonlijke begeleiding bij. Per WhatsApp kun je al jouw vragen 24 uur per dag aan ons stellen.
Wij willen maar 1 ding en dat is dat ook jij gewoon in 1 keer gaat slagen bij het CBR. En daar gaan we samen alles aan doen.

Wat is de prijs van een theoriecursus?

De normale prijs van een theoriecursus zonder theorie-examen is 69 euro.
De cursus met een normaal theorie-examen kost 109 euro.
De cursus met een theorie-examen met extra tijd en oortjes kost 129 euro.

Bestel je een theoriecursus voor 2 personen, krijg je meestal per persoon een korting van 10 euro per persoon.
Bestel je een theoriecursus voor 3 personen, krijg je meestal per persoon een korting van 20 euro per persoon.

Bestel hieronder jouw Online Theorie voor auto, motor of bromfiets.

Bij iedere dagcursus die je bij ons besteld, krijg je gratis onze online cursus erbij om je optimaal voor te bereiden op jouw cursus en theorie-examen.
Hoor je tot de grote groep mensen die een dagcursus niet nodig vinden, dan kun je natuurlijk ook gewoon los onze online theoriecursus bestellen, Dezelfde vragen als in onze dagcursus zitten in de online cursus plus nog vele honderden extra CBR examenvragen.

 

scooter55 Motor theorie Hoogeveen
motor55 Motor theorie Hoogeveen
auto55 Motor theorie Hoogeveen
WhatsApp WhatsApp