1Dagscursus.nl

De eerste, de beste en de goedkoopste van Nederland. Bestel nu jouw theoriecursus in 1 dag, voor 79 euro!

 

Voor Auto, Motor en Bromfiets theorie.

Wij verzorgen cursussen in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hoogeveen, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Bij een auto theoriecursus krijg je een complete theoriecursus online ter waarde van 39,95. Gratis!

Slaag in 1 dag

Haal je theorie-examen voor auto, motor en bromfiets.

Theorie online

Ook voor een theoriecursus online ben je hier bij het juiste adres

Theoriecursus in 1 dag bestellen?

Kies jouw cursus en datum hieronder!

Hier kun je dan eenvoudig jouw theoriecursus bestellen. Je kiest dan voor de beste en goedkoopste theoriecursus van Nederland. Prijzen vanaf 59 euro.

 

Autotheorie

Een uitgebreide theoriecursus voor de auto. Wij geven theoriecursussen sinds 1990!. Ervaring is bij ons volop aanwezig.

Scootertheorie

Wil je jouw scooter rijbewijs halen? Dan moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen. Examen mag je afleggen als je 15 1/2 of ouder bent. Met onze cursus ben je perfect voorbereid op het theorie-examen bij het CBR en ga je met een goed gevoel het examenlokaal in.

Motortheorie

Eerst 6 keer zelf proberen bij het CBR? Veel gehoord: Ik rij al jaren auto, dus ik weet alles nog wel. Ok, probeer het dan maar met een theorieboek of online oefenvragen die niet up to date zijn. Of toch liever in 1 keer slagen door onze effectieve cursus?!?

Online theorie

Gratis en betaalde online cursussen voor de auto, motor en bromfiets. Verder op deze pagina staan de online cursussen van je keuze.

FAQ?
Vragen?

Hier een overzicht van vragen die ons vaak gesteld worden

Is het slagingspercentage echt 100 procent?

Natuurlijk is het slagingspercentage geen 100 procent. Dat kan en bestaat niet. Ook geen 99,9 procent.
Bij ons slaagt ongeveer 90 procent van de cursisten. En daar zitten veel mensen tussen met faalangst, leerproblemen, dyslexie, taalproblemen etc, etc.

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Examens met extra tijd?

Examens met extra tijd en geluid moet je zelf reserveren bij het CBR. Wij kunnen geen examen met extra tijd en geluid te reserveren bij het CBR.

De cursus is op zondag. Wanneer is het examen?.

Bij het CBR werken ambtenaren. Die werken niet op zondag. Als de cursus is op zondag, dan is het examen op maandag.

Kan ik ook contant betalen?

Nee, de cursus kan alleen betaald worden door middel van iDeal.

Verdien nu extra korting!!

Bestel een theoriecursus voor 2 personen en ontvang 10 euro korting per persoon!

Nog meer korting?

Als je een theoriecursus voor 3 personen of meer besteld ontvang je 20 euro korting per persoon! Nodig je vrienden en kennissen uit en profiteer

Eventuele korting wordt automatisch berekend als je een theoriecursus besteld.
Achteraf de korting verrekenen is niet mogelijk. Korting geldt niet voor aanbiedingen.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 33 euro examenkosten.

Aanbiedingen!!

Niet alleen is er korting als je voor meer personen aanmeldt.

Ook zijn er regelmatig aanbiedingen waardoor een theoriecursus nog goedkoper is.

Wil je GRATIS leren? Kies een online cursus hieronder.

Of bestel een complete theoriecursus online

motor-online home-nieuw
auto-online home-nieuw
scooter-online home-nieuw
auto-compleet home-nieuw

Wat is de prijs van een theoriecursus?

De normale prijs van onze cursussen is € 79,00.

Deze prijs is geldig voor auto, motor en scooter theorie en exclusief het theorie-examen. Volg je de cursus samen met 1 vriend, kennis, klasgenoot, collega, buurtgenot of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 10,00 en komt de cursusprijs op € 69,00 per persoon. Uiteraard ook exclusief het theorie-examen.

Ga je de cursus samen met 2 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook volgen, ontvang je per persoon een korting van € 20,00 en komt de cursusprijs op € 59,00 per persoon. Uiteraard ook exclusief het theorie-examen.

Tevens bieden wij theoriecursussen aan zonder aansluitend theorie-examen. Heb je zelf al een theorie-examen bij het CBR gereserveerd, of wil je dat gaan doen omdat je een examen met extra tijd wil? Gebruik dan de kortingcode: zonderexamen. Het examengeld wordt dan van de prijs afgehaald en betaal je alleen de theoriecursus zonder het theorie-examen.

Wij bieden de volgende theoriecursussen aan:

  • Scooter theorie, dagcursus en online
  • Auto theorie, dagcursus en online
  • Motortheorie, dagcursus en online

Omdat het cbr steeds minder examenplaatsen beschikbaar heeft/geeft in de middaguren aan rijscholen is het niet altijd mogelijk om de cursus en examen op dezelfde dag te doen.
Wij bieden dan ook 3 soorten cursussen aan:

  • Als 1e de dagcursus met daaropvolgend het examen. Op het bestelformulier zie je dan de juiste aanvangstijd en het examentijdstip op dezelfde dag staan.
  • Dan de theoriecursus welke verdeelt is over 2 dagen. De 1e dag begint tussen 15.00 en 16.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Alles wat je meet weten om te kunnen slagen voor het theorie-examen wordt dan behandelt. De volgende ochtend wordt alles nog een keer herhaalt. Meteen hierna doe je het examen bij het CBR.
  • Als laatste de zondagscursus met maandag erna het examen. Het CBR is nooit open op zondag, dus het examen is dan op maandag.

Heb je nog vragen? Bel ons op 06-18191881. Of gebruik Instagram, Facebook Messenger, WhatsApp of onderstaand contactformulier.

WhatsApp chat