Beneden op deze pagina onze contactgegevens. Zoals op iedere pagina 🙂

Wil jij slagen voor jouw auto, motor of scootertheorie?

Wij leiden jouw op in 1 dag om te slagen voor het CBR theorie-examen, dankzij onze unieke theoriecursus. Wij geven al theoriecursussen sinds 1990. Vanaf dat jaar zijn er meer dan 100.000 cursisten dankzij onze cursussen geslaagd. Wie in Nederland kan dit nog meer zeggen? Je kunt er van uit gaan dat onze theoriecursus perfect in elkaar zit.
Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus en haal binnen no time het theorie certificaat.
Wij verzorgen cursussen in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hoogeveen, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Wij verzorgen zelfs de theoriecursus voor auto, motor of bromfiets bij jou thuis!

 

Bestel hieronder jouw Dagcursus voor auto, motor of bromfiets.

Dit is de beste theoriecursus die je maar kunt bestellen. Bij ons krijg je meer hulp, meer examenvragen, meer begeleiding, meer kans om te slagen. Kortom de beste theoriecursus die er op dit moment is. Van te voren krijg je gratis toegang tot onze online cursus en VIDEOCURSUS, waarbij je al jouw vragen over de theorie aan ons kunt stellen. Dankzij deze voorbereiding is het bijna niet meer mogelijk om te zakken bij het CBR!

 

[theorieproducten booking_source="1dagscursusnl" booking_source_email="samenwerkenderijscholen@gmail.com" custom_css="1dagscursus.css"]

 

Onze locaties verspreid over Nederland

Om het adres te zien waar een cursus wordt gegevens, klik je op de plaatsnaam van je keuze.
Geen zin om vroeg op te staan en of te reizen? Doe onze online theorie gewoon thuis. Of waar je maar wil.

alkmaar Contact
amsterdam Contact
arnhem Contact
breda Contact
deventer Contact
eindhoven Contact
enschede Contact
Goes Contact
groningen Contact
haarlem Contact
hoogeveen Contact
leusden Contact
maastricht Contact
rijswijk Contact
rotterdam Contact
utrecht Contact
venlo-2 Contact
zwolle Contact

Bestel hieronder jouw Online Theorie voor auto, motor of bromfiets.

Bij iedere dagcursus die je bij ons besteld, krijg je gratis onze online cursus erbij om je optimaal voor te bereiden op jouw cursus en theorie-examen.
Hoor je tot de grote groep mensen die een dagcursus niet nodig vinden, dan kun je natuurlijk ook gewoon los onze online theoriecursus bestellen, Dezelfde vragen als in onze dagcursus zitten in de online cursus plus nog vele honderden extra CBR examenvragen.

 

scooter55 Contact
motor55 Contact
auto55 Contact
WhatsApp chat