Bestel hier jouw theoriecursus met korting!
Doe je liever de theoriecursus thuis?!? Dat kan ook bij ons!

Bel of App voor meer info

06-87239122

Kies eerst de cursus, dan de plaats en als laatste de datum.

 

Wil jij slagen voor jouw theorie met korting?

Op deze pagina kun je jouw theoriecursus bestellen voor een lagere prijs dan normaal. Dit geldt voor auto, motor en bromfiets theorie. Zowel voor klassikale cursussen als voor de thuistheorie. Uiteraard gelden precies dezelfde voorwaarden als bij de gewone prijzen. Niet twijfelen, gewoon profiteren

Bestel hieronder jouw Online Theorie voor auto, motor of bromfiets.

Bij iedere dagcursus of ThuisTheorie die je bij ons besteld, krijg je gratis onze online cursus erbij om je optimaal voor te bereiden op jouw cursus en theorie-examen.
Hoor je tot de grote groep mensen die een dagcursus niet nodig vinden, dan kun je natuurlijk ook gewoon los onze online theoriecursus bestellen, Dezelfde vragen als in onze dagcursus zitten in de online cursus plus nog vele honderden extra CBR examenvragen.

 

scooter55 Theorie aanbiedingen
motor55 Theorie aanbiedingen
auto55 Theorie aanbiedingen
Hoe laat begint de cursus?

Over het algemeen begint een theoriecursus om 07.00 uur. Het examen is meteen na de cursus. Over het algemeen is het examen tussen 12.30 en 14.30 uur.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dan kunnen wij helaas niet nog een examen voor je reserveren. Van het CBR mag je maar 1 examen tegelijk reserveren. Je kunt dan de dagcursus wel bestellen zonder een examen. Dit doe je door een kortingcode in te vullen. De kortingcode die je moet gebruiken is: zonderexamen . Het examengeld gaat dan van de prijs af. Je kunt ook kiezen voor onze ThuisTheorie.

Theorie thuis? Wat is dat dan?

Wij verzorgen de theoriecursus niet alleen in het klaslokaal. Maar ook gewoon bij je thuis. Live en rechtstreeks op te telefoon, tablet, laptop of PC.
De prijs voor deze unieke theoriecursus is 75 euro.  Uiteraard zit het examengeld hier niet bij. Het examen moet je zelf reserveren bij het CBR, een rijschool of via ons.
Klik hier om meer te weten te komen over deze theoriecursus die je gewoon thuis kunt volgen.

Wat kost een theoriecursus

De klassikale cursus kost inclusief examen 125 euro inclusief examen.
De ThuisTheoriecursus kost 75 euro per persoon.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend. Wij bieden niet altijd een korting aan als je voor meer personen besteld. Bieden wij daarvoor een korting aan staat de juiste prijs in de bestelmodule. De korting is meestal 10 euro per persoon als je voor 2 personen besteld. Bestel je voor 3 of meer personen is de korting meestal 20 euro per persoon.

Dyslexieverklaring

Als je een dyslexieverklaring hebt, kun je van het CBR de toeslag die je moet betalen voor een examen met extra tijd terugvragen.
Hiervoor moet je jouw dyslexieverklaring en een formulier dat je van ons krijgt na jouw bestelling binnen 2 weken na het theorie-examen opsturen naar het CBR.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Hoe reserveer ik een examen bij het CBR?

Om zelf een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Kom je op een website waar je het theorie-examen kunt reserveren zonder DigiD is deze website 100 procent zeker niet van het CBR! Je raakt alleen je geld kwijt en krijgt zeker niet de examendatum die je wilt.

Om precies te zien hoe het reserveren in zijn werk gaat hebben wij een pagina voor je gemaakt die je hier kunt bekijken: 1dagscursus.nl/theorie-examen-reserveren

Heb je nog vragen over het reserveren kun je ons altijd een Appje sturen.

Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, volg dan onze online cursus welke je gratis bij iedere theoriecursus krijgt. Hier kun je op je gemak de cbr vragen leren en alles wat je niet begrijpt aan ons vragen per WhatsApp!

Tevens hebben wij nu een nieuwe optie: THUISTHEORIE. Deze cursus is ideaal voor mensen die problemen hebben met de taal, problemen met leren, er niet van houden om in een groep les te krijgen en gaat in een veel rustiger tempo dan een dagcursus!

Lees hier alles over thuistheorie…

Moet ik mij voorbereiden?

Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een online cursus die je van te voren kunt doornemen. De cursus krijg je van ons gratis als je een dagcursus hebt besteld..

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Is de prijs van de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, is deze inclusief het examen. Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR kun je de theoriecursus bestellen zonder het examen erbij. Dit doe je door een kortingcode te gebruiken. Deze code is: “zonderexamen”.

De ThuisTheorie is uiteraard zonder examen. Bij de thuistheorie moet je zelf het examen reserveren bij het CBR.

Zie hier alle locaties waar je onze theoriecursus in 1 dag kunt volgen.

Klik op een locatie voor de juiste adres gegevens.

Thuistheorie-1 Theorie aanbiedingen
alkmaar Theorie aanbiedingen
amsterdam Theorie aanbiedingen
arnhem Theorie aanbiedingen
eindhoven Theorie aanbiedingen
enschede Theorie aanbiedingen
Goes Theorie aanbiedingen
groningen Theorie aanbiedingen
rotterdam Theorie aanbiedingen
leusden Theorie aanbiedingen
utrecht Theorie aanbiedingen
zwolle Theorie aanbiedingen
Telefoon

06-22222266

Adres

Moezelhavenweg 29
1043 AM Amsterdam

Verplichte gegevens

KVK 73452645
BTW nummer: NL267948748B01

Een vraag? Kom maar op!

11 + 14 =

WhatsApp WhatsApp